Cercetătorii britanici – aceşti super-eroi ai zilelor noastre

Articol publicat în 24 FUN.

Au un CB pe piept şi zboară cu viteza internetului. Ne lămuresc cele mai înfricoşătoare mistere şi argumentează întreaga lume în care trăim, de la cele mai banale afirmaţii până la credinţe pe care nici măcar nu le-am avut vreodată. Dacă nu eram român, sigur sigur mă faceam cercetător britanic.

Cercetătorii britanici au demonstrat că băuturile de tip Cola nu au efect contraceptiv. Aha, acum înţelegem. Şi noi, care de-aia cumpăram Coca Cola întotdeauna la prima întâlnire. Cercetările au mai demonstrat că femeile se machiază pentru că aşa vor, şi nu împotriva voinţei lor, după cum nu credea nimeni. Femeile sunt mai atrase de bărbaţi care conduc maşini scumpe, încă o descoperire absolut şocantă.

Bărbaţii scunzi sunt soţi ideali, susţin cercetătorii britanici, care probabil sunt scunzi. Cercetătorii dreptaci afirmă că dreptacii sunt mai glumeţi decât stângacii. În prezent, cercetătorii britanici studiază esenţa genialităţii, dar nu au găsit-o încă.

Alte descoperiri importante: obezii sunt vinovaţi de criza energetică, revistele de femei sunt cele mai căutate piedici pentru uşi, iar bârfele influenţează pozitiv generozitatea celor care bârfesc. Şi la capitolul invenţii britanicii se prezintă bine. În halele lor de producţie s-au născut tomatele anticancer şi laptele praf care previne obezitatea. Gelul anti-glonţ pentru soldaţi şi hainele anti-virus pentru civili. Plămânii portabili.

Am păstrat pentru final o descoperire care poate relansa economia românească: vacile dau mai mult lapte dacă au nume. Şi o temă de casă pentru cercetătorii britanici: daElectroputere, Tractorul, Rulmentul şi Compania Naţională a Huilei de ce nu sunt mai productive? Că nume au.