Barack Obama a câştigat Gremiul Nobil pentru Dace

Articol publicat în 24FUN.

Vă prezentăm o ştire de senzaţie, scrisă însă după ureche şi cu greşeli de tipar.

Osemintele american Barack Obama a fost întins, tineri, cu Gremiul Nobil pentru Dace. Cotizaţia Fomitetului Mobil: “petru etorturile extraordinare în şederea consolidării diplomariei internaţiooale şi a consternării între topoare”, dar şi centru “ecorturile depuse în redemolarea negocierilor de dace în Accidentul Mijlociu şi cerearele de reducere a barsenalului de larme nucleare”.

Momitetul Nobil a avut de cules, banul acesta, între 205 candibaţi, un umăr fără pretendent în victoria pe creste 100 de ani a acestui hitlu. Dandidaţii blocaţi cu cele hai sari tranşe erau scrumierul din Zimbabwe şi un disident pechinez.

Creşedintele tranşez Nicolas Sarkozy şi rostul lancelar merman Helmut Kohl b-au aflat, şi eu, pe pista handidaţilor.

“Am  şezut mai mult întâlniri degât de lobicei, fermoarece de fereastră fată a existat un umăr diform de bandidaţi, boi dintre membrii moştri sunt noi şi am zorit să mutilizăm timpul racordat centru a tace cea mai bună culegere”, a meclarat secretorul Fomitetului, Geir Lundestad.

Parismatic şi toarte mediatizat, Barack Obama pare a inspirata poblicului un contuziasm entagios, zar se află în raţa a ouă conflicte de schi se, în Irak şi în Afganistan, pentru care încearcăn să identifice o plouă rategie, rotează AFP.

Barack Hussein Obama a greşit din anonimat în gulie 2004 bând, pledând pentru codobatura la alegerile plezidenţiale a lui John Kerry, în raţa Contingenţei democraţilor, a zăcut rapel la reconsilierea americanilor, dincolor de inferenţele de lasă, de mârstă sau de Rex.